Veel gestelde vragen

Hieronder staat een lijst met veel gestelde vragen. We hopen u hiermee genoeg te kunnen informeren. Mocht u alsnog vragen hebben kunt u contact met ons opnemen zodat we u verder kunnen helpen.

Hoelang duurt een behandeling?

-De eerste behandeling duurt met intake, voortekenen en pigmenteren maximaal 3 uur, de nabehandeling maximaal 2 uur

Wanneer vindt de nabehandeling plaats?

-De nabehandeling wordt ingepland 6 tot 8 weken na de eerste behandeling.

Wanneer is het eindresultaat te zien?

-Na de nabehandeling is het eindresultaat zichtbaar.

Doet het pijn?

– 99% van onze klanten ervaart geen pijn, en we gebruiken een verdovende crème indien nodig.

Hoe werkt het genezingsproces?

– Net na de behandeling zijn de lippen gezwollen, dit trekt na een paar uur weg. De lippen gaan na een paar dagen vervellen en dan blijft er een licht kleurtje over, ongeveer 30% van de kleur die er op zat. Na 6 weken wordt het proces herhaald en dan zal de uiteindelijke kleur overblijven. Dit geldt ongeveer ook voor de wenkbrauwen alleen  zal dat herstelproces ongeveer 14 dagen duren in tegenstelling tot 1 week voor de lippen. En bij eyeliner/infralash zal het ook ongeveer een week tijd in beslag nemen.

Ik heb lipfillers, kan dat kwaad?

– Dit kan geen kwaad, vaak worden lippen lichter van kleur door het gebruik van fillers, dus dit kunnen wij met een lippigmentatie mooi herstellen, en dat geldt ook voor de lipcontouren.

Ik heb een donkere bovenlip en een roze onderlip, is dat ook geschikt?

– Wij behandelen regelmatig ‘dark lips’, als je zeker wilt weten of je lippen hiervoor geschikt zijn stuur dan een duidelijke foto van je lippen.

Ik heb al oude PMU, kan dat?

– Wij vragen altijd om een foto van de bestaande PMU zodat wij van tevoren een inschatting kunnen maken of je wensen haalbaar zijn.

Hoelang blijft het resultaat zitten?

– Ongeveer 2 tot 5 jaar, dit verschilt per persoon en is afhankelijk van meerdere factoren zoals bijv. zonnebank gebruik/peelings etc. Als de kleur vervaagd kun je terugkomen voor een touch up.

Medische informatie

Diamond PMU is GGD gekeurd, wat inhoudt dat onze salon en werkwijze voldoet aan strenge hygiëneregels. Wij werken standaard met mondkapje, handschoentjes en een haarnetje. Voor en na elke klant wordt alles gedesinfecteerd en wij werken alleen op afspraak. Wij hebben voor iedere klant plek voor 1 extra gast, en willen u vragen om voor uw afspraak aan te geven of u alleen of samen komt. Indien u ziek bent of twijfelt willen we u vragen om contact met ons op te nemen voor de afspraak. Voordat de afspraak wordt ingepland sturen wij u in de bevestiging een medische vragenlijst. Deze vragenlijst wordt tijdens de intake met u doorgenomen en door u ondertekend. Heeft u twijfels of u wel of niet behandeld kunt worden neem dan gerust contact met ons op.